Baráti Kör farsangi összejövetele

Baráti Kör farsangi összejövetele
01/26

2011. január 26.

01/26

2011. január 26. -


Kedves Kollégista Társunk!

A Baráti Kör hagyományos farsangi kollégiumi összejövetelét a megszokott időpontban, Böjtelő havának első szombatján, éppen Ágota napján, 2011. február 5-én tartjuk. Délután 3 órától várunk Benneteket a földszinti társalgóban. A hivatalos program 4 órakor a Baráti Kör elnökének tájékoztatójával kezdődik. Részletes program a tovább után.

Szeretettel várunk mindnyájatokat!

Kedves Kollégista Társunk!

A Baráti Kör hagyományos farsangi kollégiumi összejövetelét a megszokott időpontban, Böjtelő havának első szombatján, éppen Ágota napján, 2011. február 5-én tartjuk. Délután 3 órától várunk Benneteket a földszinti társalgóban. A hivatalos program 4 órakor a Baráti Kör elnökének tájékoztatójával kezdődik. Utána az alábbi két előadás következik:

Bozsonyi Károly szociológus:
A magyar társadalom értékszerkezete

Tari János néprajzos főmúzeológus:
Mozgó képek a múltból és a máról.

Ezúttal is értesítsetek minden általatok ismert volt kollégistát, hogy minél többen tudjanak rendezvényünkről. A vendéglátásról a megszokott magas színvonalon mai kollégisták gondoskodnak. Szeretettel várunk mindnyájatokat!

Bertényi Iván sk. Ress Imre sk. Kovács Mária sk. Bándli Magdolna sk.
ügyv. elnök ügyv. titkár választmányi tag választmányi tag

PS.
A személyi jövedelemadó 1%-a felajánlható az Eötvös Collegiumért Alapítványnak a következő azonosítási számon: 19022637-1-43

Kérjük, akinek van e-mail címe, küldje el a Kollégium Baráti Körének alábbi elektronikus levelezési címére: baratikor@eotvoscollegium.hu Hagyományos postai levelet ezúttal csak azoknak küldünk, akiknek elektronikus levelezési címét nem ismerjük. Az éves tagdíj befizetésére szolgáló csekket később postázzuk.