Felvettek névsora

Tisztelt Felvételizők!

 

Mindannyiuknak gratulálok a helytálláshoz és a kiváló szakmai teljesítményhez, amelynek alapján a Collegium felvételi eljárásának végső megmérettetéséig eljutottak. A betölthető szabad férőhelyek száma azonban meghatározza, hogy most összesen 30 bentlakó collegistát vehetünk fel.

 

A bentlakó collegisták szeptember 1-jén 10.00 órától költözhetnek be a Collegiumba. Minden beköltöző collegistának ki kell töltenie azt az adatlapot, amelyet a portán kap.

 

A csatolt dokumentum a bentlakó collegisták nevei után a bejáró collegisták neveit tartalmazza. Ez a status – a bentlakást leszámítva – ugyanolyan jogokkal és kötelességekkel jár, mint a bentlakó status. 

 

Felhívom a figyelmüket, hogy a Collegium történetében kiemelkedő jelentőségű eseményre kerül sor szeptember 1-jén 16.00 órától. Az EÖTVÖS JÓZSEF NAP 2021. – ÜNNEPÉLYES TANÉVNYITÓ rendezvényen a megjelenésükre feltétlenül számítok!

 

Felhívom figyelmüket, hogy valamennyi bölcsész és társadalomtudós hallgatónak (bentlakók és bejárók egyaránt) a Collegiumban latint kell tanulnia. Az első latinórát 2021. szeptember 7-én (kedd) 8.00-9.00 óra között tartom a Collegium nagytermében.

 

Minden felvett BA-s és BSc-s collegistának (bentlakók és bejárók egyaránt) szabályaink szerint az angol, a latin, a francia, az olasz, a német, a spanyol vagy az ógörög nyelvek közül kötelezően választania kell, illetve az A.L.F.O.N.S.Ó. programban rögzített szabályok szerint a hatodik (bizonyos esetekben a negyedik) egyetemi félév végére a választott nyelvekből az előírt szintet teljesítenie kell. Kérem, mindenképpen konzultáljanak a választásról műhelyvezetőjükkel. A nyelvi csoportokat legkésőbb szeptember 10-én véglegesítem. 

 

A collegisták, a Választmány programjairól keressék a Választmány programajánlóját.

 

A nyár hátralévő napjaira tartalmas pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánok Mindannyiuknak!

 

Horváth László

igazgató  A felvettek névsora itt található.