MEGHÍVÓ „úgyse hiába” - emlékezések és tanulmányok a műhelyalapító Géher István tiszteletére

MEGHÍVÓ    „úgyse hiába”  - emlékezések és tanulmányok a műhelyalapító Géher István tiszteletére
09/16

2013. szeptember 16.

09/16

2013. szeptember 16. -


Kötetbemutató: 2013. szeptember 27. péntek 17h az Eötvös Collegium Nagyklubjában.

Az eseményt megnyitja Horváth László, az Eötvös Collegium igazgatója.

A kötetet bemutatják az Eötvös Collegium Angol-Amerikai Műhelyének vezetője, Fejérvári Boldizsár és a szerkesztők, majd a szerzők képviseletében Frank Tibor, Lázár Júlia, Limpár Ildikó és Mesterházi Mónika. Zárszót mond Géher István családjának részéről Géher Mária.

Hangszeren közreműködnek az Eötvös Collegium jelenlegi diákjai: Csúr Gábor Attila (zongora), Szabó Mátyás (basszusgitár).

A kötetbemutató után a Collegium Diákbizottságának köszönhetően szerény állófogadás keretében folytathatjuk a megemlékezést és beszélgetést.

A szerzők a bemutató végén, a helyszínen vehetik át tiszteletpéldányukat. Azok a szerzők, akik nem tudnak eljönni, tiszteletpéldányuk átvételét az Eötvös Collegium Titkárságán Mátyás Eszterrel egyeztethetik a következő e-mailcímen: titkarsag@eotvos.elte.hu. Kérjük, szintén nála jelezzék hozzájárulásukat a kötetben közölt munkájuk elektronikus közzétételéhez a Collegium honlapján azok a szerzők, akik ezt korábban még nem tették meg.

Kérjük, a mellékelt meghívó továbbításával értesítse azokat a további kollégákat, barátokat is, akik a kötet iránt érdeklődhetnek.

Szeretettel várják Önt is a szerkesztők,

Gyuris Kata, Kállay G. Katalin, Sántháné Gedeon Mária és Szlukovényi Katalin

Csatolt dokumentum:

meghívó - „úgyse hiába” - emlékezések és tanulmányok a műhelyalapító Géher István tiszteletére meghívó kötetbemtatóra.pdf