VIII. „Közel, s Távol” konferencia felhívás

VIII. „Közel, s Távol” konferencia felhívás
10/03

2016. október 03.

10/03

2016. október 03. -


Az ELTE Eötvös József Collegium Orientalisztika Műhelye meghirdeti a VIII. „Közel, s Távol” Orientalisztika Konferenciát

A rendezvény célja, hogy az orientalisztikával elhivatottan foglalkozó hallgatóknak lehetőséget biztosítson egy, az érdeklődésük középpontjában álló témában folytatott kutatás eredményeinek bemutatására. Az előadásokból konferenciakötet megjelentetését tervezzük. A következő rendezvény fő témája: „Háború és béke”

Kérjük Jelentkezőinket, hogy előadásuk tárgyát igyekezzenek e téma ernyője alatt megválasztani, de minden más kutatási téma bemutatását is örömmel várjuk az orientalisztika tárgyköréből. A konferencián bármely egyetem bármely szakának hallgatói részt vehetnek. Az előadások időtartama 20 perc.

Jelentkezni lehet e-mailben, a következő adatok megadásával: (1) név, (2) intézmény, (3) szak és évfolyam, (4) az előadás címe, (5) az előadás ismertetője (max. 6 sor) az alábbi címen.

kozelstavol@gmail.com Jelentkezési határidő: 2017. január 30. (hétfő) A konferencia időpontja: 2016. március 2–4. (csütörtök –szombat) A konferencia helye: Eötvös József Collegium, 1118 Budapest, Ménesi út 11–13. További részletekről érdeklődni lehet a fenti e-mail címen. Minden lelkes Érdeklődőt szeretettel várunk! A hivatalos felhívás itt érhető el: A VIII. "Közel, s Távol" konferencia felhívása