Szóbeli felvételi vizsgára behívottak névsora

Gratulálunk a felsorolt hallgatóknak, akik sikerrel túljutottak a megmérettetés első fordulóján!

FONTOS TUDNIVALÓK:

Amennyiben még nem kapott kellő tájékoztatást az egyetemi képzési rendszerről, szeretnénk felhívni a figyelmét az ELTE Tanulmányi Szabályzatára, mely szerint a diszciplináris képzésben résztvevők közül csak az kaphat BA diplomát, aki a fő szakja mellett elvégez egy ún. minor képzést is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az a hallgató, aki nem osztatlan tanárképzésben vesz részt, egy másik szakon is elkezdi felvenni a tanegységeket.
Nyomatékosan kérjük, hogy a felvételi beszélgetésre úgy jelenjenek meg, hogy már körvonalazódik Önökben az elképzelés, hogy milyen minoros tanegységek elvégzését kezdik meg szeptembertől. Ez az információ az Önök érdekét szolgálhatja az egyes műhelyekbe történő besoroláskor.

Több műhely megjelölése esetén előfordulhat, hogy nem mindegyiknél kerülnek behívásra, így kérjük, ügyeljenek arra, hogy a műhelyek közül melyikbe hívták meg felvételizni Önöket és csak oda készüljenek a szóbeli beszélgetésre.

Időpontok:

  1. A kétnapos online felvételit Horváth László, a Collegium igazgatója nyitja meg augusztus 24-én (hétfőn) 10.00 órakor videóhívásban (Felvételi Teams csoport), amelyre mindenkit szeretettel várunk.
     
  2.  A szakmai bizottságok (több párhuzamosan zajló videóhívás) felvételijét követően a Teams csoport üzenőfalán tesszük közzé azon bentlakó (!) helyre felvételizők szakonkénti névsorát (1-3 fő), akiket a bizottságok igazgatói beszélgetésre javasolnak. (A szakmai felvételi rangsora mindemellett nem jelent automatikus felvételt.) Kérjük, figyeljék ezt a felületet, és ha meglátják nevüket, készüljenek, hogy hívni fogják magukat az igazgatói beszélgetésre! Az igazgatói beszélgetések augusztus 24-én és 25-én folyamatosak. (A bejáró felvételizők kizárólag szakmai és diákbizottsági meghallgatáson vesznek részt. A felvételi eredményről a honlapon kapnak tájékoztatást legkésőbb augusztus 27-én.)

A FELVÉTELI MENETÉRŐL A VÁLASZTMÁNY FACEBOOK-ESEMÉNYÉNÉL TOVÁBBI ELIGAZÍTÁST TALÁLNAK.