Felvételi 2021

Felvételi 2021
08/23 - 08/25

2021. augusztus 23. - 2021. augusztus 25.

Eötvös József Collegium

08/23 - 08/25

2021. augusztus 23. - 2021. augusztus 25.

Eötvös József Collegium


TISZTELT EGYETEMI POLGÁR!

Az Eötvös József Collegium igazgatójaként gratulálok sikeres egyetemi felvételijéhez, és köszöntöm az egyetemi polgárok között. Tanulmányaihoz sok örömet és sikereket kívánok!

Kérem, jelentkezzen az ELTE Eötvös József Collegium felvételijére! Sokéves tapasztalatunk, hogy az Eötvös Collegium hírneve olykor inkább elijeszti, semmint felbátorítja a vidéki hallgatókat. A Collegium nem bevehetetlen fellegvár, ahol publikációk, „szakmai” teljesítmények, gimnáziumi és egyetemi dolgozatok híján nem is érdemes megjelenni. Sikeres felvételije egyértelmű bizonysága annak, hogy helye van az Eötvös Collegiumba jelentkezők között. Szívesen látjuk! A Collegium hivatása alapításától fogva az Önhöz hasonló hallgatók támogatása. A Collegiumi tagságra az ELTE Bölcsészettudományi, Informatikai, Társadalomtudományi, Természettudományi és Gazdaságtudományi Karára felvett nappali tagozatos hallgatók pályázhatnak, illetve kivételes esetben olyanok, akik a Collegium valamelyik műhelyéhez kapcsolódó minort végeznek. Felvételizni a képzések teljes időtartama alatt lehetséges. 2015-től különösen fontos számunkra, hogy a collegiumi tagságot az ELTE valamennyi karán tanuló tanárszakos hallgatók is minél nagyobb számban elnyerjék. A Collegium vidéki és budapesti hallgatók számára egyaránt nyitott. A budapesti diákok bejáró státuszra tarthatnak igényt, amely teljes jogú collegiumi tagságot biztosít.

A teljes pályázati felhívás itt olvasható.

A felvételihez kapcsolódóan online nyílt napot tartunk augusztus 3-án, kedd este, ahol a Collegium bemutatása mellett minden érdeklődő felteheti a kérdéseit. 
Felvételi Facebook esemény